LÆGERNE

Lasse Dyrholm Overby

Ejer af klinikken.

Speciallæge i almen medicin i 2017.

Jeg er født i 1979 og er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2007.

Jeg har efterfølgende haft en lang række ansættelser i forskellige lægeklinikker samt i hospitalsregi. Jeg arbejder også som frivillig læge i Røde Kors' sundhedsklinik.

Jeg har to døtre på hhv. 13 og 10 år.

Marie Solgaard Holmfred

Ejer af klinikken.

Speciallæge i Almen Medicin den 1. november 2017.

Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2007 og har siden haft ansættelser i flere forskellige lægeklinikker, bla. på Amager, i Lyngby, Farum og Rødovre. Derudover har jeg erfaring fra Steno Diabetes Center samt fra Børne- og Ungdomspsykiatrien, og jeg har arbejdet som frvillig læge ved Røde Kors.

Jeg har haft ansættelser på flere forskellige hospitalsafdelinger i hovedstadsområdet under min uddannelse til speciallæge. 

Privat er jeg gift med Kenneth og jeg har to piger på hhv. 13 og 11 år. Jeg er født 29. juli 1979.

Irene Granum

Ansat læge i klinikken. Speciallæge i almen medicin 2019.

Jeg er 39 år og uddannet læge fra Københavns Universitet i 2008.

Som led i speciallægeuddannelsen har jeg arbejdet på en række hospitalsafdelinger, herunder medicinsk, kirurgisk, psykiatrisk gynækologisk/obstetrisk og pædiatrisk afdeling(fødeafdeling hhv børneafdeling). Derudover har jeg haft 4 års ansættelse i almen praksis.

Sideløbende har jeg arbejdet som fængselslæge og lægevagt samt haft frivilligt arbejde med hjemløse, misbrugere og prostituerede i København. Endelig har jeg arbejdet som regionslæge  i Grønland og haft flere sundhedsfaglige projekter i 3. verdenslande.

Privat er jeg gift med Mads og har 3 børn på 2, 7 og 10 år.